11 Μαΐου 2012

Ετοιμάσου... φτιάξε βαλίτσες!

Είναι τόσο όμορφες αυτές οι παλιές, δερμάτινες βαλίτσες. Μπορεί στις μέρες μας να μην είναι ιδιαίτερα βολικές για να ταξιδεύουν μαζί μας, αλλά σα διακοσμητικές είναι πολύ ιδιαίτερες. Υπάρχουν όμως και ιδιαίτεροι τρόποι για να τις μεταμορφώσεις σε πραγματικά χρηστικά αντικείμενα με στυλ!
Θα ξεκινήσω από αυτή που με ενδιαφέρει περισσότερο. Μια βαλίτσα που θα μπορούσε να οργανώσει κάποια από τα υλικά των κατασκευών μου!
{εικόνα: Elements of style}
Βαλίτσα για το σκύλο? Γιατί όχι! Ιδιαίτερο κρεβάτι "για το σκύλο που θέλει να ξεχωρίζει!" Με τσέπη για τα προσωπικά του αντικείμενα, παιχνίδια, βιβλία... ξέρεις!
{εικόνα: Design Sponge}
Έφτασα σε άλλη μια πολύ έξυπνη ιδέα αλλά κάπως δυσκολούτσικη θα έλεγα, βλέποντας το tutorial. Ένα βαλιτσάκι "σταθμός επαναφόρτισης"! Κρυμμένοι μέσα του οι φορτιστές για κινητά, μπαταρίες κ.λπ. Όποιος θέλει να μου χαρίσει ένα τέτοιο βαλιτσάκι, ευπρόσδεκτο! Να ξέρει ότι επίσης θα μου χαρίσει και ψυχική ηρεμία, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ! Ιδού λοιπόν:
{εικόνα: Design sponge}
Πολλές βαλίτσες! Όλες σε ένα επιπλάκι, εκτελούν χρέη συρταριών. Βέβαια δεν έχουν καπάκι αλλά τίποτα δεν αχρηστεύεται. Αν έχεις κατοικίδιο, το καπάκι γίνεται κρεβατάκι, όπως είδαμε παραπάνω και όλοι είναι ευχαριστημένοι! Είναι πανέμορφο!
{εικόνα: Rossana Orlandi}
Βαλίτσα - καρέκλα? Ε, ναι λοιπόν! Τόσο ξεχωριστή! Βέβαια, διαβάζοντας το tutorial περισσότερο μου πάει προς σπαμπώ παρά προς καρέκλα. Δε βλέπω να στηρίζεται κάπως η πλάτη με σιγουριά! Όπως και να έχει είναι απίθανη...
{εικόνα: see kate sew}
Και θα τελειώσω με τη βαλίτσα που μου άρεσε περισσότερο: βαμμένη στο ίδιο χρώμα με το τραπεζάκι, έγινε ένα καταπληκτικό κομοδίνο με αποθηκευτικό χώρο!
{εικόνα: Songbird}
Εσένα ποια σου άρεσε περισσότερο?

1 σκέψη μέχρι τώρα... η δική σου?

  1. Πολύ όμορφες όλες οι ιδέες! Μου άρεσε περισσότερο αυτή με τη βαλίτσα για την οργάνωση και η τελευταία σαν κομοδίνο.Όλα, τελικά, μπορούν να χρησιμεύσουν κάπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!