27 Σεπτεμβρίου 2013

Μας πρότειναν και σου προτείνουμε...

Το blog μας επιλέχθηκε και παρουσιάστηκε από την ομάδα του www.all4blogs.gr στην στήλη "Must follow". Πρόκειται για μια στήλη στην οποία η ομάδα του all4blogs προτείνει ιστολόγια που έχει ξεχωρίσει. Είμαστε μέσα σε αυτά! Είμαστε πολύ χαρούμενες γι'αυτό!

Τη σχετική ανάρτηση με την αναφορά στο sofan καθώς και άλλα 4 προτεινόμενα ιστολόγια μπορείς να δεις εδώ:

Το all4blogs έχει στόχο να ενώσει την αναπτυσσόμενη κοινότητα των Ελλήνων bloggers. Στο site τους διαβάζουμε: "Σκοπός του όλου εγχειρήματος, μακροπρόθεσμα είναι να ενώσουμε αυτούς που ασχολούνται ήδη με το blogging, να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν ότι η κοινότητα αυτή μπορεί να τους προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, να προβάλλουμε τα blogs που ξεχωρίζουν, να προωθήσουμε τις δημιουργικές ιδέες και τέλος να εμπνεύσουμε και άλλους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με αυτό". Καλό??

Ας αφήσουμε τώρα το ότι "μας πρότειναν" και ας πάμε στο "σου προτείνουμε"...

Σήμερα Παρασκευή 27.09.13 καθώς και το Σαββατοκύριακο 28 και 29.09.13 γιορτάζονται η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Πρόκειται για ένα τριήμερο πολιτιστικής κληρονομιάς με ελεύθερη είσοδο στα μουσεία όλης της χώρας!
{εικόνα: athensmuseums.net}
Εδώ θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για εκδηλώσεις, ξεναγήσεις, ομαδικά παιχνίδια, προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα  και εργαστήρια που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους: monopoli.gr.

Καλή ανάγνωση και καλό πολιτιστικό τριήμερο!

11 σκέψεις... η δική σου?

  1. Συγχριτήρια κορίτσια! Το all4blogs είναι πολύ δραστήρια κοινότητα απ' ότι καταλαβαίνω (πρόσφατα την ανακάλυψα κι εγώ) και μια αναγνώριση είναι πάντα σημαντική! :) Καλό σκ να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι έχει ενδιαφέρουσες και βοηθητικές πληροφορίες για το στήσιμο ενός blog. Είναι χρήσιμο να διαβάσει κανείς και τα review που κάνει σε άλλα blogs, για να πάρει ιδέες και να διορθώσει πραγματάκια που ίσως έχει κάνει στο δικό του blog. Και σε εσένα καλό Σαββατοκύριακο Μαριάννα!

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Το αξίζετε κορίτσια γιατί το μπλογκ σας είναι πολύ όμορφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε φοβερές κορίτσια και σας αξίζει!
    Ευχαριστούμε και για την πρόταση... για να δούμε, θα αξιωθούμε να πάμε πουθενά με τις τσούπρες;
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχατήρια σοφάν...πάω να διαβάσω την ανάρτηση σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο, κορίτσια! Το αξίζετε! Το blog σας είναι όμορφο με πολλές γλυκές δημιουργίες!! Να'στε καλά και να'χετε ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για τη διάκριση. Καλως σας βρήκα κ εγω. Θα τα λέμε συχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θαυμάζω το blog σας απτην πρώτη μέρα που βρέθηκε..στην οθόνη μου!
    όταν είδα το top 5 ήμουν σίγουρη ότι δε θα έλειπε το sofan !!
    κορίτσια μπράβο για τις ιδέες σας, τις δημιουργίες σας, τις φοβερές εικόνες, και φυσικά την αισθητική σας!! καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραία λόγια είναι αυτά καλέ?? Θα κοκκινίσουμε! Σε ευχαριστούμε Alex!

      Διαγραφή

για πες!