3 Μαΐου 2017

♡ Για τη γιορτή της Μητέρας ♡

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι γεμάτη αγκαλιές. Και λουλούδια. Και καρδούλες. Και όλα αυτά για τις αγαπημένες μας μαμάδες! Με έμπνευση αυτή τη γιορτινή μέρα σχεδίασα δύο νέα τελαράκια κεντήματος που, όπως θα έχεις καταλάβει, είναι από τις αγαπημένες μου δημιουργίες. Έχω φτιάξει σχεδόν-άπειρα σχέδια. Κάποια στιγμή πρέπει να τα συγκεντρώσω να σου τα δείξω όλα. Ίσως έτσι σου δώσω λίγη έμπνευση για να φτιάξεις κι εσύ τα δικά σου! Πιο παλιά σου είχα δείξει μερικά σε αυτήν την ανάρτηση. Από τότε βέβαια έχει περάσει καιρός και η συλλογή μου έχει εμπλουτιστεί! Και συνεχίζει να εμπλουτίζεται, όταν μου ζητάτε διάφορα προσωποποιημένα τελάρα για ξεχωριστές περιστάσεις!
Φέτος για τη Γιορτή της Μητέρας ετοίμασα αυτό.
Ένα δώρο που μπορείς βέβαια να της το χαρίσεις στα γενέθλιά της, στην ονομαστική της γιορτή, όποτε θες να της εκφράσεις την αγάπη σου! Ένα διακοσμητικό τελάρο κεντήματος «για εσένα ΜΑΜΑ» με τσέπη από χρωματιστό, βαμβακερό ύφασμα.

Συνοδεύεται από 4 καρτάκια σε διάφορα χρώματα στα οποία μπορούν τα παιδιά να γράψουν μηνύματα, ευχές και να κάνουν ζωγραφιές. Τα μικράκια μπορούν να βάλουν στις κάρτες τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα!

Σε μεγάλο μέγεθος για να χρησιμοποιηθεί ως κρεμαστό διακοσμητικό στον τοίχο. Το τελάρο είναι φτιαγμένο από ξύλο οξιάς, έχει στρογγυλεμένες άκρες και μεταλλική βίδα. Τη βίδα του τελάρου στολίζουν κουρελάκια από κίτρινο, βαμβακερό ύφασμα.

Η συγκεκριμένη δημιουργία είναι σε τελάρο με διάμετρο 19 εκατοστά. Και βέβαια, όπως όλες οι χειροποίητες δημιουργίες soφαν, έρχεται σε ιδιαίτερη συσκευασία δώρου!

Το δεύτερο τελαράκι που ετοίμασα είναι πιο μικρό, κομψό και διακριτικό.
Διακοσμητικό τελάρο κεντήματος γεμάτο πολύχρωμες καρδιές! Σε διακριτικό μέγεθος, στολίζει τη βιβλιοθήκη, χρησιμοποιείται και ως press-papier.

Το τελάρο, φτιαγμένο από ξύλο οξιάς, έχει στρογγυλεμένες άκρες και μεταλλική βίδα. Τη βίδα του τελάρου στολίζουν δαντέλα σε εκρού χρώμα και φούξια κορδελάκι.

Η συγκεκριμένη δημιουργία είναι σε τελάρο με διάμετρο 11 εκατοστά και συνοδεύεται από κομψό κουτάκι δώρου!

Να και μια φωτογραφία από τις ετοιμασίες! Τα τελαράκια μου μπορείς να τα παραλάβεις από το εργαστήρι του soφαν στην Πειραϊκή (Πειραιάς). Είναι επισκέψιμο αποκλειστικά με ραντεβού, για να είμαι σίγουρα εκεί! Θα τα βρεις όμως και στο eshop του soφαν.

Στο eshop βέβαια θα βρεις κι άλλα δωράκια που μπορεί να ταιριάξουν στη δική σου μαμά!
Να μερικά δροσερά σκουλαρικάκια:



Την αγάπη μου - προκαταβολικώς - σε όλες τις μανούλες!
Φανή :)

25 σκέψεις... η δική σου?

  1. Ανώνυμος4/5/17, 12:33 μ.μ.

    Ένα κι ένα όλα τα δωράκια για τις μανούλες!!! Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας για να παραγγείλω; Θα περιμένω να μου απαντήσετε, ευχαριστώ πολύ!!! Στεφανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσουν Στεφανία! :)
      Για την παραγγελία μπορείς να μπεις στο {​eshop του soφαν}. Είμα​ι​ στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς και ​​​στο email -> fan@sofan-handmade.gr. Σε περιμένω!​

      Διαγραφή
  2. Καλή χρονιά. Πολύ καλή κι έξυπνη ιδέα. Θα την έχω στο νου μου.

    บอลพรุ่งนี้

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα κι από μένα! Οπως πάντα εξαιρετικές όλες οι ιδέες και οι δημιουργίες σου! Καλό μήνα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. As I apply more and more of these insights to my daily life I can see how your education has transformed you into a top expert in this industry. I talked about these very points to my professor today and she couldn’t argue any of these points. After seeing this I know I will not be the same. Be cool if you were close to me so we could hang. I don’t know why but this site takes almost a minute to fully load on my friends laptop. Reading your content is way better than snuggles.
    야설
    오피헌터
    타이마사지
    출장마사지

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I’m now not positive the place you are getting your info, however great topic. 카지노사이트존

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Here we provide you with the information and resources you need to write better articles. Come here and write more advanced text. 온라인카지노

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. 6a974622125210b3971bbe303129ce2b
    sms onay
    website kurma
    website kurma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thank you for your explanation, very good content. c3ac7735470d727a7485126c2736d60a
    altın dedektörü

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    7SH

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!