17 Μαΐου 2012

Πολύχρωμη μαγειρική!

Χρησιμοποιώ πολύ τις ξύλινες κουτάλες στη μαγειρική. Το μόνο κακό τους είναι ότι κρατάνε πολύ τις μυρωδιές, κι έτσι έχω αποφασίσει ότι κάποια θα κάνει πάντα τις δύσκολες δουλειές πχ. τσιγάρισμα κρεμμυδιού, και κάποια, που έχει γερό βύσμα, ανακατεύει μόνο τις πένες και τα τορτελίνια! Έχω βέβαια και 3-4 ακόμα που ενεργούν κατά περίπτωση. Τώρα όμως, εκτός από το ότι κάθε μια έχει τις αρμοδιότητές της, θα έχει και το δικό της χρώμα!
{εικόνα: little bit funky}
Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
{εικόνα: House of Earnest}

Καλά, πολύχρωμα μαγειρέματα, και γιατί όχι, μαζί με τα παιδιά!
(και το βάψιμο και το μαγείρεμα!)
{εικόνα: House of Earnest}

6 σκέψεις... η δική σου?

  1. πολύ καλή ιδέα!! Τρελαίνομαι για χρώματα στην κουζίνα... το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου ανοίγουν την όρεξη για μαγείρεμα... και φυσικά για κατανάλωση μετά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ που πέρασες από εδώ! Όσο για την κατανάλωση, έχεις δίκιο... πάντα θα είναι πρόβλημα! ΧΙΧΙ!

      Διαγραφή
  2. καλως σας βρηκα κοριτσια!πολυ ομορφο το μπλογκ σας....εξαιρετικες οι ιδεες σας!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνταγες που θα σας λυσουν τα χερια και θα δωσουν στο τραπεζι σας ενα αλλο αερα. Απλα επιλεξτε απο τις πολλες συνταγες που θα βρειτε στην ιστοσελιδα μας και αρχιστε το ταξιδι στις γευσεις. Συνταγες ευκολες, περιπλοκες, συνταγες για γλυκα οπως μηλοπιτα, σοκολατοπιτα, γλυκα του κουταλιου, και γενικα για θεσπεσια ζαχαροπλαστικη που θα εντυπωσιασει.

      Διαγραφή
  3. ωραία ιδέα!!! και τώρα που το σκέφτομαι έχω αρκετές ξύλινες κουτάλες...έχω και ακρυλικά...νομίζω έχω δουλειά να κάνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις σας ανακάλυψα και έγινα so-funατική σας παρόλο που είμαι ακαμάτρα! Θα προσπαθήσω όμως να φτιάξω αυτές τις κουτάλες@@@ Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!