28 Μαΐου 2012

Για τα τζιτζιλομπίτζιλα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πολλά και διάφορα έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο! Κατασκευές, βολτίτσες, κουβέντες, ποτάκια. Μέσα σε όλα άνοιξε και ο φάκελος! Τα καλούδια του ήταν πολύχρωμα και χρηστικά. Για να μαζευτεί (όσο γίνεται) η ακαταστασία που κρύβει ένα αυτοσχέδιο εργαστήρι... Τσαντάκι, υφασμάτινο κουτί, κρεμαστές θήκες για να τακτοποιηθεί ότι περιφέρεται!
Και φυσικά ο φάκελος συνοδεύονταν από γράμμα, από το οποίο δανείστηκα τον όρο "τζιτζιλομπίτζιλα" που κότσαρα στον τίτλο (ελπίζω να μη ισχύουν τίποτα πνευματικές ιδιοκτησίες και να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω)! Πασχίσαμε βέβαια να διαβάσουμε τη λέξη με τη σοφία (δεν είχε αρκετό φως το αμάξι και σιγά μην περιμέναμε να φτάσουμε κάπου φωτεινά!!) αλλά τελικά τα καταφέραμε.
Ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια μας, γνωστή - άγνωστη φίλη του sofan!

13 σκέψεις... η δική σου?

  1. Καλημέρα σας κορίτσια!!!! Έχω πάθει έρωτα με αυτά που φτιάχνετε!!!! Μπράβο σας!!!! Είναι όλα υπέροχα!!!! Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω!
    Πάω να δοκιμάσω και εγώ τις δυνατότητες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μας ήρθες λοιπόν showgirl! Καλές δημιουργίες και σε εσένα!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια.... θαύμα το βρίσκω το δωράκι!!! Τα πάντα σε τάξη λοιπόν μετά από τέτοιο δώρο!!!!! Φιλάκια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΕΧΕ! Πραγματικά ήταν ότι έπρεπε! Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  3. ου στο καλο!! εχασα δηλαδη, εν το βρηκα, εν ηταν μπλουζακι :))))

    να χαιρεστε το δωρακι σας και καλες δουλειες μαζι του

    φιλουθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν καλύτερο από μπλουζάκι, Δελφινάκι! Φαίνεται είδε η φίλη από μακριά τι γίνεται πάνω στον πάγκο μου και είπε να με νοικοκυρέψει!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/12, 12:56 μ.μ.

    Καλημέρα κορίτσια !!!! Πριν απο λίγο καιρο ανακάλυψα το blog σας και σας ακολουθώ με μανία!!!!! Μπράβο για τα υπέροχα πραματάκια που κάνετε. Σας έστειλα μια ερώτηση για μια όμορφη κούκλα που κάνατε για μια βάφτιση. Θα μπορούσατε να μου απαντήσετε?
    Ευχαριστω πολύ
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου και πάλι Μαίρη!
      Χαιρόμαστε που σου αρέσουν τα πραματάκια μας! Σου απαντήσαμε στο σχόλιο που μας άφησες κάτω από την κουκλίτσα, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε κάποιο email σου για να σου στείλουμε τις λεπτομέριες. Αν θες επικοινώνησε μαζί μας στο info@sofan-handmade.gr ή στείλε μας μήνυμα στο facebook!
      Ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/12, 3:39 μ.μ.

    Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

    Χαίρομαι που σας άρεσε το δωράκι μου και... όχι, δεν ήταν υπονοούμενο περί ακαταστασίας! Μόνο νοικοκυρούλες φτιάχνουν τόσα πραματάκια-θαυματάκια!

    Το "τζιτζιλομπίτζιλο" είναι η μονολεκτική κλιτή εκδοχή για το "τζίτζιλι-μπίτζιλι" που συνηθίζεται στον πληθυντικό (π.χ. "πάμε να χαζέψουμε τα τζίτζιλι-μπίτζιλι στα μαγαζιά;") Μπλέξατε με φιλόλογο (αλλά λάτρη των τζιτζιλομπίτζιλων!)

    Φιλιά, καλή εβδομάδα!

    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι!
      Τώρα που μάθαμε και τα περαιτέρω, μπορούμε να προσθέσουμε τη λέξη στην Wikipedia!!
      :)

      Διαγραφή
  6. Μπράβο για το υπέροχο δωράκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ χρηστικό το δωράκι...είμαι σίγουρη ότι το χαρήκατε...Καλές δημιουργίες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!