13 Ιουνίου 2012

Ο τέλειος κόσμος

Τα γράμματα της σούπας σε αλφαβητική σειρά, τα αυτοκίνητα στο parking ανά χρώμα. Ακόμα και τα άστρα του ουρανού ταξινομημένα ανά φωτεινότητα.

Ο τέλειος κόσμος. Όπως τον θέλουν οι Γερμανοί.








Αυτές οι φωτογραφίες βρέθηκαν σήμερα στο inbox μου και θέλησα να τις μοιραστώ. Δεν ξέρω την πηγή αλλά μόλις τη βρω θα ενημερώσω την ανάρτηση.

11 σκέψεις... η δική σου?

  1. Αυτό θα πει ψυχαναγκασμος! Και επειδή και εγώ είμαι ψυχαναγκαστική, πειράζει που μου αρέσει το πάρκιγκ τακτοποιημένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ όταν βάζω λαχανικά στο πιάτο μου, έχω αλλού τα καρότα, αλλού τα κολοκύθια, αλλού τις πατάτες... Καθένας με το πρόβλημά του! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Όλοι έχουμε θέματα με την τάξη! Και εγώ θέλω τακτοποιημένο το ψυγείο μου. Σε κάθε ράφι διαφορετικά προϊόντα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τα ντουλάπια.. χμ... και με τα συρτάρια.... Ωχ και με την ντουλάπα... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... θα γίνω σαν τους Γερμανούς αν δεν έχω γίνει ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζεστε τον ουρανό μας έτσι την νύχτα;!!!Ε!!όχι ρε παιδιά!!!Είπαμε τάξη, αλλά όχι κι έτσι!!Η σούπα πρέπει να είναι σούπα, όχι στρατιωτάκια στην σειρά!!φιλάκια, και μη το παρακάνετε με την τάξη, καλή και η εντροπία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη" που λέει και ο φίλος μας ο Μάλαμας...

      Διαγραφή
  4. Ωχ! σεποιον μιλας για τάξη!Μια ζωή το γραφείο μου ήταν..μικρό χάος.με μάλλωνε η μαμά μου, με γκρίνιαζε ο άνδρας μου..μα είναι ο ..κόσμος μου ..είναι όπως τα θέλω..όπως τα βρήσκω..Καλημέρα όλη μέρα γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδικά η τελευταία με τους πλανήτες και τα αστέρια............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!