29 Ιουνίου 2012

Βραδινό δελτίο!

Καλώς ήρθατε στο βραδινό δελτίο του sofan. Ακολουθούν οι ειδήσεις σε τίτλους:

1. Παρασκευή σήμερα! Δηλαδή αύριο Σάββατο! Κι αν αυτό από μόνο του δε λέει κάτι, αν δεις εδώ κι εδώ κι εδώ, θα θυμηθείς ότι αύριο έχουμε το ταράτσα πάρτι!

2. Η Sof έφτιαξε χειροποίητες προσκλήσεις και τις ταχυδρόμησε. Σίγουρα όλοι οι καλεσμένοι θα τις έχουν στα χέρια τους τώρα, οπότε μπορώ να σου δείξω μια.
3. Κυκλαδίτικη νύχτα το θέμα του πάρτι! Μακάρι να είχα λίγο χρόνο ακόμα. Θα έραβα αυτό το φόρεμα. Μήπως θυμάσαι ποια το φόρεσε και που? 
4. Όλο και περισσότερες συμμετοχές έρχονται για το διαγωνισμό μας. "Candy" κι όπως το πάρει κανείς! Όλες οι φωτογραφίες είναι εδώ! Για ρίξε μια ματιά, θα χαρούμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου. Αν δεν έχεις πάρει μέρος, προλαβαίνεις μέχρι τις 15 Ιουλίου!

Τα ξαναλέμε την Κυριακή!

14 σκέψεις... η δική σου?

  1. Εντάξει θα το πω ..ζηλεύω τις φωτογραφίες σας ..κι αυτές τις δυο φατσούλες που ξεπετάγονται συνέχεια ..και τις αναρτήσεις σας ..και όλα ..ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα ..σας φιλώ στα μαγουλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ντάλια κρύβεται,χιχι! Οσο για το πάρτι σας ελπίζουμε να έχει τρελή επιτυχία αν και λίγο στεναχωρεθήκαμε που δεν θα σας δούμε στη βάπτιση. Σας φιλούμε τα Ανθομελάκια και να περάσετε τέλεια! Υπέροχη ιδέα αυτή του πάρτι με κυκλαδίτικο άρωμα! Kathy and Callie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θέλω και εγώ πάρτυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΖΗΛΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ...ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΕΣ ΧΙ ΧΙ!!!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ KAI ΓΕΜΑΤΟ ΙΔΕΕΣ BLOG!!!ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΕ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η Ντάλια είναι από το παραπέντε;;;; Καλά να περάσετεεεεεεεεεεεε....να ξεσηκώσετε όλη τη γειτονιά στο πόδι και να γίνετε μια μεγάλη παρέα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυκλαδίτικο πάρτι στην ταράτσα!!!! Εμπνευσμένο! Τέλεια ιδέα...Οι προσκλήσεις είναι τέλειες.Μπράβο!!

      Διαγραφή
  6. Γεια σας κορίτσια! Τέλειο το βραδινό σας δελτίο! Και το φόρεμα υπέροχο και καλοκαιρνό! Δεν το έχω ξαναδεί. . Καλή διασκέδαση στο ταράτσα πάρτυ σας και είμαι σίγουρη ότι οι καλεσμένοι θα ξετρελαθούν! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έσπαγα το κεφάλι μου για το ποια κρύβεται και δε θυμόμουν...ευτυχώς το είπαν τα κορίτσια παραπάνω και ξεμπλόκαρα...διαφορετικά όλη μέρα θα ψαχνόμουν..χαχα!
    Καλά να περάσετε στο πάρτυ..έτσι κι αλλιώς όλα θα είναι τέλεια όπως οι προσκλήσες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανέμορφες οι προσκλήσεις σας, κι εγώ θέλωωωω.. χι χι... να περάσετε σούπερ κορίτσια, αναμένω φωτογραφικό υλικό!!! υπέροχα θα είναι όλα, φαίνεται!!! φιλάκια πολλάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. lovely blog. please visit also mine and tell me what you think <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όμορφα πράγματα
    Καλή προσπάθεια
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ ήρθα για επίσκεψη καθυστερημένη και περιμένω φωτογραφικά ντοκουμέντα απ' το "Κυκλαδίτικο πάρτι" !!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι σίγουρη ότι περάσατε υπέροχα....περουμένουμε εντυπώσεις...όταν περάσει η επίδραση των ζελέ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή εβδομάδα κούκλες μου και καλό μήνα να'χουμε! Φαντάζομαι ότι θα περάσατε τέλεια.... Περιμένουμε φωτογραφίες απ'το φανταστικό καλοκαιρινό πάρτι σας!! Φιλάκια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!