13 Σεπτεμβρίου 2012

Κλείνοντας τρύπες...

more weeks of summer bliss
Πως να προχωρήσω στα νέα του sofan, αν δεν έχω ξεμπερδέψει με τα παλιά? Η συμμετοχή μου στη φωτογραφική πρόκληση 9 weeks of summer bliss, κάπου σκάλωσε. Ακολούθησα (σχεδόν) κανονικά το χρονοδιάγραμμα για την 1η εβδομάδα, τη 2η και σκάλωσα στην . Έχοντας όμως κρατήσει στο μυαλό μου τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν για τις υπόλοιπες εβδομάδες, τις ετοίμασα και σου παρουσιάζω τις εβδομάδες 4 έως 9!


4th week
Ατελείωτες περπατάδες με τη Sof και ατελείωτο παρλαμέντο! Να μην ξεδιψάσουμε? Διαλέξαμε το "A for Athens". Με θέα Ακρόπολη, Λυκαβηττό, Mochito και Mochito Mediterraneo. Τα μοιραστήκαμε!

5th week
Η χάρη μου έφτασε στην Άρτα, σε φιλοσυγγενικό σπίτι στην άκρη ενός χωριού. Ησυχία... φύση... και λίγα μπανάκια προς Πρέβεζα μεριά.
6th week
Μετά την Άρτα, το Αίγιο και την Τρίπολη (περιοδεία!) ξεκίνησαν και επίσημα οι διακοπές. Ξημέρωμα στο λιμάνι του Πειραιά, σαλπάρουμε για Σίκινο!
7th week
Η ομορφιά της χώρας της Σικίνου δεν περιγράφεται. Ευτυχώς που από το δωμάτιο είχαμε πανέμορφη θέα και αρκετές μέρες για να τη φωτογραφίσω και να σου τη μεταφέρω!
8th week
Ηλιοβασίλεμα από το Οινοποιείο Μάναλη στη Σίκινο. Δοκιμάσαμε λευκό αλλά και λιαστό, γλυκό κρασάκι. Περιττό αν σου πω ότι στην επιστροφή κουβαλήσαμε μια κούτα! Στο βάθος ξεπροβάλει η Φολέγανδρος. Ας πούμε λοιπόν ότι την είδα κι αυτή!
9th week
Πίσω στη βάση μου. Με ένα σακουλάκι μυρωδάτες αναμνήσεις. Βοτσαλάκια διακοπών από διάφορες παραλίες, κάθε μια και άλλο χρώμα.
Έτοιμη για άλλες προκλήσεις!


*****************


Ιστολόγια που συμμετείχαν:

15 σκέψεις... η δική σου?

  1. Καταπληκτικές όλες οι φωτογραφίες σου! Και απ'ότι φαίνεται πέρασες καλά το καλοκαίρι! Πάντα να περνάς και να'σαι καλά! Και τωρα με φρέσκιες ιδέες! Τα φιλιά μου! Καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Pepi! Καλό φθινόπωρο και σε εσένα, φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Ονειρεμένες φωτογραφίες!!! Καταπληκτική η φωτό με τα κρασοπότηρα και το ηλιοβασίλεμα.Να περνάτε πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θέα από εκείνο το σημείο του νησιού, όπου ήταν χτισμένο το οινοποιείο, είναι απερίγραπτη! Έπρεπε να μπορούσα να τραβήξω καμιά πανοραμική...

      Διαγραφή
  3. Αχ, Σίκινο πήγατε;;; Είναι το αγαπημένο μου νησί! Φαντάζομαι τη λατρέψατε κι εσείς! Μας έδειξες και λίιιιγο!
    Καλό φθινόπωρο να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάμαι που είχες γράψει κάποια στιγμή ότι είναι το αγαπημένο σου νησί. Ήταν πραγματικά πανέμορφη η χώρα της. Ααααχ! Και του χρόνου! Ή και πιο νωρίς!!

      Διαγραφή
  4. Η φωτογραφία του λιμανιού του Πειραιά είναι σχεδόν εξωπραγματική! Νομίζω ότι αν δεν το έλεγες, δεν θα το έβρισκα με τίποτα!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο όμορφη ώρα του λιμανιού: το ξημέρωμα! Κατέληξα!

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για τις υπέροχες φωτογραφίες!!!!Να περνάτε πάντα όμορφα,καλό φθινόπωρο,φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όμορφες εικόνες!!Την γυρίσατε την Ελλάδα βλέπω! Μπράβο, καλή επιστροφή με όμορφες δημιουργίες πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειες φωτογραφίες! Ατμοσφαιρικές και μαγικές!! Όλες είναι μία και μία!! Καλώς ορίσατε στη βάση σας λοιπόν, και του χρόνου ακόμη καλύτερα εύχομαι!! Καλό Φθινόπωρο τώρα πια! χιχι!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ μου άρεσε το παρλαμέντο :))
    Ενδεικνυται κιόλας για καλοκαίρι!
    Με το καλό και ο χειμώνας σας κορίτσια να είναι έτσι όμορφος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολύ σούπερ οι φωτογραφίες!! πολύ ρομαντικές όλες!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!