12 Οκτωβρίου 2012

Σχέδιο για σταυροβελονιά

Το να φτιάξω τις πετσέτες του μικρούλη που είδες εδώ, αποδείχτηκε δύσκολη δουλειά. Όχι επειδή με δυσκολεύει η σταυροβελονιά, κάθε άλλο. Με χαλαρώνει και, όσο χειμωνιάζει, μου αρέσει πιο πολύ! Το θέμα είναι ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, το βιβλίο με τα σχέδια έκανε φτερά...
Ακόμα το ψάχνω. Δεν το βρήκα ποτέ και έφαγα όλον τον τόπο. Είχα κάνει κάποια πράγματα, κάποια θυμόμουν στο περίπου... Αποφάσισα λοιπόν να περάσω στο σχέδιο εκτάκτου ανάγκης...
 Να φτιάξω δικό μου σχέδιο! Βρήκα ένα πρόγραμμα στο οποίο μπορώ να σχεδιάζω τις δικές μου εικόνες και να μετατρέπονται σε τετραγωνάκια, όπως τα πατρόν για τη σταυροβελονιά!

Και αφού τα σχεδίασα, σκέφτηκα κάτι ακόμα καλύτερο:
να τα μοιραστώ!

Πρόκειται για 2 σχέδια, το ένα έχει τα αυτοκινητάκια με το μικρό δέντρο και το άλλο τα φορτηγά με το μεγάλο δέντρο. Όποια θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email info@sofan-handmade.gr, να γράψει στο θέμα: "Σταυροβελονιά αυτοκίνητα και φορτηγά" κι εγώ θα τις στείλω τις εικόνες των σχεδίων.

14 σκέψεις... η δική σου?

  1. τέλεια!!! εγώ θα τα ήθελα!! θα σου στείλω mail! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον: Πόσο ωραία ιδέα είχες, με το πρόγραμμα που κατέβασες!
    Δεύτερον: κάθε φορά παθαίνω πλάκα με τα σκίτσα σου/σας (αλήθεια, ποιά από τις δύο τα ζωγραφίζει;), είναι υπέροχα!
    Τρίτον: Δεν είναι πάρα πολύ εκνευριστικό να χάνονται πράγματα μέσα από το σπίτι σου; Το παθαίνω συχνά, και πολύ νευριάζω.
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα madame Pelagie!!
      Τα σκιτσάκια είναι αποτέλεσμα συνδυασμού! Η Sof φτιάχνει τα πρόσωπα και εγώ κάνω τα κολάζ, βρίσκοντας τις εικόνες που μου ταιριάζουν!
      Καλό Σαββατοκύριακο και σε εσένα!

      Διαγραφή
    2. Μπράβο, κορίτσια! Έχετε ταλέντο! όχι μόνο ως σκιτσογράφοι... τα έχουμε πει αυτά! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο για όλα και που κατέβασες το πρόγραμμα που μετατρέπει σε κουτάκια ό,τι θες και που έκανες δικό σου σχέδιο και προπαντός που έχασες το βιβλίο γιατί αν δεν το έχανες πώς θα τα έκανες όλα αυτά? και πώς θα σε ρωτούσα εγώ τώρα ποιο πρόγραμμα κατέβασες? πολλά φιλάκια και πραγματικά μπράβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχέδιο είναι λίγο από το βιβλίο (ότι είχα προλάβει να φτιάξω δηλαδή!) και λίγο δικό μου. Το πρόγραμμα που κατέβασα είναι το DigiStitch 5.x και το κατέβασα από εδώ: www.digistitch.com/freedemo.htm. Είναι δοκιμαστική έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες, αλλά γλυκάθηκα και είμαι σε αναζήτηση ενός πιο καλού!

      Διαγραφή
  4. χι, χι! πάντα βρίσκεις μια εναλλακτική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, πώς έχασες το βιβλίο?? Κάνε μια φανουρόπιτα (όπως θα έλεγε η μαμά μου) να σου φανερωθεί! Πάντως είμαι σίγουρη ότι θα το βρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θεία μου είναι ειδική στις φανουρόπιτες! ΧΕXE!
      Χρειάστηκε η μητέρα μου τα βιβλιαράκια και της τα πήγα, κρατώντας εδώ αυτό που με ενδιέφερε. Ή μήπως όχι?? Τι να πω. Κάπου στη διαδρομή θα το έσκασε!

      Διαγραφή
  6. Όταν έχεις φαντασία όχι μόνο δημιουργείς όμορφα πράγματα (όπως καλή ώρα...) αλλά βρίσκεις και λύσεις σε "τεχνικά" προβλήματα!!! Μπράβο
    Το site το αντέγραψα, σύντομα θ' αρχίσω να το ερευνώ!!!
    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ίσως σου βγήκε σε καλό το χάσιμο του βιβλίου!!
    Δημιούργησες κάτι δικό σου!
    Φιλιά κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!