30 Οκτωβρίου 2012

Ανθομέλι καλεί SofaN!

Η βάφτιση του Τζώρτζη μας έφερε ακόμα πιο κοντά!

Πριν λίγες μέρες η Κάλη από το Ανθομέλι, μας ζήτησε να δημιουργήσουμε έναν καμβά για το δωμάτιο του Τζώρτζη. Ο μικρούλης θα βαφτιζόταν, κι έτσι η Κάλη μας τίμησε, επιλέγοντας εμάς για να του ετοιμάσουμε το δικό του, προσωποποιημένο δώρο.
θέμα προτίμησης: διάστημα
χρώμα προτίμησης: πράσινο και πορτοκαλί
αποτέλεσμα: αυτό!
Το διαστημόπλοιο είναι από ύφασμα ραμμένο στον καμβά, ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία του πίνακα είναι ζωγραφισμένα.  Αυτό το καμβαδάκι ήταν η αφορμή για την πρώτη μας συνάντηση!

Η Sof ανέλαβε την παράδοση του καμβά και όταν επέστρεψε από το ραντεβού, μου είπε:
Η Κάλη δεν υπάρχει! Γεμάτη θετική ενέργεια, πρόσχαρη, φιλική σαν να γνωριζόμασταν χρόνια!

Κάτι  αλλιώτικο συμβαίνει με τις γνωριμίες και τις σχέσεις που αναπτύσσουμε μέσα από τα blog μας. Μιλάμε μέσα από τα γραπτά μας, μπορεί να μην έχουμε ειδωθεί ποτέ, κι όμως όταν βρισκόμαστε είναι να σαν να γνωριζόμαστε χρόνια! Δε συμφωνείς? 

14 σκέψεις... η δική σου?

  1. Έτσι ακριβώς είναι κορίτσια! Όπως τα λέτε! Ο πίνακας φανταστικός όπως πάντα! Μα καλά, πώς ράβουμε πάνω στον καμβά? Τρυπιέται εύκολα? Σας περιμένει βραβειάκι http://craftaholicgr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι είναι! σα να γνωριζόμαστε από παλιά όλες! τι όμορφο που είναι αυτό! το καδράκι απίθανο!!! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο κορίτσια!!
    Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέτε. Μέσω του ίντερνετ αναπτύσσονται σχέσεις που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι θα αποκτούσες στη ζωή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέραααα!!!Τέλειο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομορφο και χαρούμενο που είναι! Να'χετε μιαν όμορφη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοριτσάρες μου, βρε, με συγκινήσατε!!! Πραγματικά κι εγώ χάρηκα πολύ για την γνωριμία με την Σοφία, η οποία είναι τόσο γλυκιά!!! Αρα εκτός από ταλεντάρες είστε και καλά κορίτσια! Οσο για το καδράκι, έμειναν όλοι άφωνοι...ειδικά η Κατερίνα και ο Κώστας που δεν το είχαν δει νωρίτερα. Ασε που η Κατερίνα έχει σκάσει γιατί έχω γνωρίσει εσάς και την μαμακουκουβάγια κι αυτή όχι,χιχι!!! Σας φιλώ γλυκά και σύντομα παραγγελία και για εμένα... ελπίζω κάποια στιγμή,χιχι! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα κορίτσια!
    Πολύ μου άρεσε αυτό που έγινε! Πραγματικά ένα από τα πολύ καλά του blogging είναι ότι επικοινωνούμε καθημερινά με άτομα και αναπτύσσονται σχέσεις ζεστές, οικείες και φιλικές!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ομορφιά φτιάξατε πάλι; Μπράβο κορίτσια και θα συμφωνήσω απόλυτα με το θέμα της συνάντησης! Έχει την ομορφιά του το blogging ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαίρομαι που μέσω του άψυχου υπολογιστή αναπτύσσονται ανθρώπινες σχέσεις!Το καμβαδάκι υπέροχο, να ζήσει ο μικρούλης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω το ωραιότερο απ όλα τα πινακάκια σας! Με τρέλανε το χρώμα, το θέμα, οι αναλογίες των στοιχείων! Πανέμορφο! Μπραβο!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω! Και σε όσους καφέδες με φίλες μπλόγκερ, άγνωστες μεταξύ μας αρχικά, τα πέρασα πολύ όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ απολύτως! Είναι υπέροχο όταν γνωρίζεσαι με ανθρώπους που έχεις γνωρίσει διαδικτυακά και είναι σαν να γνωρίζεστε από καιρό....

    Και το καμβαδάκι φοβερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πραγματικά πολύ όμορφη η σύμπραξη! Συγχαρητήρια στα ανθομελάκια που προτίμησαν την κοινότητα των μπλόγκερς για την αγορά αυτή. Αν το κάναμε όλοι η κοινότητά μας θα πετούσε (ακόμη περισσότερο εννοώ).
    Και ναι, συμφωνώ απόλυτα για τις μπλογκογνωριμίες, είναι κάτι το υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως Marian. Kai γενικά είμαι αποφασισμένη να στηρίξω με τις αγορές μου όποτε μπορώ πολλές από τις φίλες bloggers γιατί είναι γυναίκες έτοιμες για όλα, μαμάδες, σύζυγοι, νοικοκυρές, επαγγελματίες και καλλιτεχνάρες. Οπότε γιατί όχι; Callie by Antomeli

      Διαγραφή

για πες!