31 Οκτωβρίου 2013

Νέα βραβεία, νέα εργαλεία και άλλα νέα!

Άλλη για Χίο τράβηξε, πήγε και άλλη για Τρίπολη. Το τριήμερο - που έγινε τετραήμερο - ήταν ευκαιρία για ξεκούραση και ανανέωση! Και τώρα, πίσω στο laptop για να μοιραστούμε μερικά από τα νέα μας...

Στείλαμε το δέμα με τα υλικά που κέρδισε η Σπυριδούλα στην πρόσφατη κλήρωσή μας, και μας ενημέρωσε ότι ήδη το παρέλαβε! Ελπίζουμε να δούμε σύντομα στις νέες δημιουργίες της τα μαλλιά, τα νήματα, τις χάντρες και τα διακοσμητικά μας!

Τα υλικά που σου δείξαμε εδώ άρχισαν να παίρνουν μορφή. Μια μέρα μας χωρίζει από τον Νοέμβριο και το κλίμα στο εργαστήρι του sofan είναι ήδη γιορτινό... χριστουγεννιάτικο!

Η φίλη Σταματία από το blog Μαμά και όχι μόνο μας έκανε την τιμή να μας χαρίσει βραβείο. Το ίδιο και η φίλη Alex από το blog Beauty Fully. Ευχαριστούμε πολύ κορίτσια! Είμαστε πολύ χαρούμενες!

Παρέλαβα 2 νέα εργαλεία!  Ένα περιστροφικό κοπίδι {rotary cutter} super δυνατό καθώς και το καταπληκτικό "δαντελωτό" ψαλίδι {scalloped scissors}. Έκοψε ακόμα και τη φούσκα με την οποία μιλάω...!

{Τα ξαναλέμε σύντομα! Θα σου δείξω τι ετοίμασα για μια νεογέννητη μικρούλα...}

8 σκέψεις... η δική σου?

  1. Καλησπέρα!!! Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται σίγουρα!!! Και πάλι να σας πω ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για το δώρο σας!!! Σύντομα θα δείξω κάτι που έχω φτιάξει και να σας πω,ότι το υπέροχο νήμα που μου στείλατε ήταν το έναυσμα για να μάθω να πλέκω για πρώτη φορά στη ζωή μου και τώρα ξεκίνησα να πλέκω ενα σκουφάκι!!! θα αργήσει κάπως να τελειώσει μα το έχω καταευχαριστηθεί!!! Οι δημιουργίες σας υπέροχες,και πολλά συγχαρητήρια για τα βραβεία σας!!! Εύχομαι να λάβετε πολλά ακόμα και πάντα επιτυχίες!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΩΩ! Σκουφάκι ε? Ανυπομονώ να το δω, και το σκουφάκι και ότι άλλο ετοιμάσεις! Καλές δημιουργίες!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο κορίτσια, άξια τα χεράκια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο κορίτσια!!! Να'στε πάντα καλά και να βραβεύεστε για τις πάντα τόσο υπέροχες δημιουργίες σας!!! Φιλάκια, καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κορίτσια πολύ όμορφο το δωράκι της Σπυριδούλας! τα στολιδάκια σας σούπερ επίσης. πολλά συγχαρητήρια και για τα βραβεία, αναμένουμε!!! με γεια το φοβερό ψαλίδι και τον δυνατό τροχό!! :) καλές δημιουργίες, φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέ έχετε ετοιμάσει χριστουγεννιάτικα!!! Τι όμορφα!!! Αναμένουμε λοιπόν. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σας και καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και ζηλεύω τρελά τη Σπυριδούλα που κέρδισε, χαίρομαι πολύ γιατί ξέρω πως θα ειναι ταλαντούχα και θα αξιοποιήσει το δώρο της απόλυτα!!! Μπράβο κοριτσάκια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!