11 Φεβρουαρίου 2014

Το δικό μου βάζο, οι δικές μου ωραίες στιγμές!

Σου είχα δείξει παλαιότερα μια έξυπνη ιδέα για να κρατάς τις όμορφες στιγμές σε ένα βάζο. Σου είχα πει ότι το δικό μου βάζο μου το έφερε δώρο την πρωτοχρονιά η Sof. Δεν σου το είχα δείξει όμως! Ήταν γεμάτο γλυκά marshmallows! Και ήταν κάπως έτσι:
Η μπιχλίτσα είναι καφές... η εσπρεσσιέρα (λέξη που μου εμφανίζει ο blogger ως λάθος και θέλει να τη διορθώσω με τη λέξη "πρεσβυτέρα") με όλη αυτήν την πίκρα που μας προσφέρει καθημερινά, δεν άντεξε τόση γλύκα στο πλάι της και αποφάσισε να εκραγεί, ευτυχώς χωρίς άλλα θύματα ή ζημιές...)
...πέρασε ο καιρός και το βάζο άρχισε να αλλάζει...


...μέχρι που άδειασε τελείως και η πρώτη όμορφη ανάμνηση του 2014 κλείστηκε στο βάζο για να μείνει φρέσκια και ζωντανή! Μια - ακόμα - εκδρομή στον πανέμορφο Βόλο και στον Κισσό Πηλίου, οπού για άλλη μια χρονιά κόψαμε τη βασιλόπιτα μαζί με τον Βασίλη και την Αιμιλία. Και φυσικά μείναμε στον όμορφο, ζεστό και φιλόξενο ξενώνα της Χρυσούλας!

Δε φαντάζομαι να αναρωτιέσαι τι έγιναν όλα αυτά τα marshmallows!

Αλήθεια, δεν έχω ψάξει ποτέ γιατί τα λένε έτσι?? 

Εν τω μεταξύ άλλη μια όμορφη στιγμή είχε τη δική της θέση μέσα στο βάζο, μια επίσκεψη στο passport στον Πειραιά για να δούμε τον Φοίβο Δεληβοριά στην Αρμένικη βίζιτα! Δυστυχώς το απόκομμα του εισιτηρίου το κράτησε ο μπάρμαν... Δύο είναι οι επιλογές: ή θα πάω να ξεκρεμάσω καμιά αφίσα από κολόνα να τη βάλω στο βάζο ή... θα αναγκαστώ να ξαναπάρω (με το ζόρι!) τη Sof και να ξαναπάμε. Τι προτείνεις??

8 σκέψεις... η δική σου?

  1. Πολύ όμορφα βρα κορίτσια!Μου είχατε λείψει!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ επισήμως ζήλεψα! Αναρωτιέμαι ποτέ θα έρθει να μας κάνει και μας καμία αρμενικη βιζιτα στη Λευκωσία ο Φοίβος. Είμαι μέγαααααααλη θαυμαστρια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, τότε να μην σου γράψω πόοοοοσες φορές έχω πάει να τον δω!

      Διαγραφή
  3. Φαν μου νομίζω πως δεν άκουσες καλά όλα τα τραγούδια με τον Δεληβοριά νομίζω πως μια δεύτερη φορά, με τη Σοφ πάλι, είναι μια πολύ καλή ιδέα! ;Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το λες εσύ βρε Φλώρα μου... μήπως έτσι πρέπει να γίνει!

      Διαγραφή
  4. Ωραίο blog. Έγινα μέλος θα γίνεις και εσύ στο δικό μου; irenesolo.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!