14 Μαΐου 2015

Δώρο για τη δασκάλα και το δάσκαλο - 2015!

Και να που φτάσαμε στα μέσα του Μάη...
Και η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της...
Για άλλα παιδάκια ήταν η πρώτη, για άλλα παιδιά η τελευταία, και για πολλά ήταν μια ακόμα σχολική χρονιά! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με έμπνευση την αγάπη των παιδιών, τους ακούραστους δάσκαλους και αυτή την ιδιαίτερη σχέση, ετοίμασα τις δικές μου προτάσεις για δωράκια!
Τρισδιάστατο καδράκι "Σε ευχαριστώ που με βοηθάς να μεγαλώνω"!
Χειροποίητο διακοσμητικό καδράκι 20Χ20 εκ. που συνδυάζει τη ζωγραφική με το κολάζ και τα ανάγλυφα στοιχεία. Στο νόημά του έκλεισα το αποτέλεσμα αυτής της μοναδικής σχέσης παιδιού και δάσκαλου. Το ποτιστήρι βρέχει με "αγάπη" ένα ολόφρεσκο λουλουδάκι κι αυτό παίρνει χρώμα, ψηλώνει και δυναμώνει! Το δώρο αυτό είναι ιδανικό για τις δασκάλες και τους δάσκαλους των μικρών παιδιών, δηλαδή του παιδικού σταθμού, του νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του δημοτικού. Εφόσον όμως έχει τη δυνατότητα προσωποποίησης - μια και γράφω στην καρτούλα το κείμενο που θα μου πεις - μπορεί να το χαρίσουν και μεγαλύτερα παιδιά.
Κοσμήματα "Γράμμα αγάπης"!

Ξύλινα σκουλαρίκια και δαχτυλίδι, ζωγραφισμένα στο χέρι. Το δαχτυλίδι έχει ασημένια βάση και τα σκουλαρίκια ασημένια κουμπώματα. Μπορούν να χαριστούν ως σετάκι ή και χωριστά. Τα σκουλαρίκια είναι στερεωμένα σε καρτούλα - τετράδιο όπου το παιδί μπορεί να γράψει τη δική του αφιέρωση!

Εξαντλήθηκε: Σελιδοδείκτης "Με άρωμα θάλασσας"!
Χειροποίητος μεταλλικός σελιδοδείκτης με κρεμαστά, κεραμικά στοιχεία. Ήλιος, θάλασσα και ψάρια είναι σχεδιασμένα επάνω στον καλοκαιρινό σελιδοδείκτη, άλλα ανάγλυφα και άλλα χαραγμένα. Στο πίσω μέρος είναι ενσωματωμένη η αφιέρωση του παιδιού, ώστε το δώρο να έχει προσωποποίηση. Πρόταση για τους δάσκαλους όλων των τάξεων. Δώρο που μπορεί να χαρίσει ακόμα κι ένας μαθητής Λυκείου στους δάσκαλους των εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Μενταγιόν "Σχολικός πίνακας"
Ο πράσινος πίνακας της τάξης σε ειδική παραλλαγή για να στολίσει το λαιμό της δασκάλας! Ξύλινο μενταγιόν, με το μονόγραμμα και ανάγλυφα διακοσμητικά "κιμωλία και σφουγγάρι"! Το μενταγιόν κρέμεται από καφέ κορδονάκι και κλείνει στο πίσω μέρος του λαιμού με κομψό, γυαλιστερό κουμπάκι. Πρόταση δώρου για τις δασκάλες από την Α' δημοτικού και πάνω.

Εξαντλήθηκε: Μπρελόκ "Αγάπη για το σχολείο"!
Μεταλλικό μπρελόκ με σχεδιασμένο τετράδιο. Στις γραμμούλες του τετραδίου θα γράψω την αφιέρωση του παιδιού στο δάσκαλο ή τη δασκάλα. Μπορεί να γίνει και μαγνήτης και να συνοδευτεί ίσως από μια παιδική ζωγραφιά με αφιέρωση! Το προτείνω για τις δασκάλες και τους δάσκαλους όλων των τάξεων.

Αυτά είναι τα δικά μου χειροποίητα δωράκια για τις δασκάλες και τους δάσκαλους! Τα περισσότερα με δυνατότητα προσωποποίησης και να βάλουν και τα παιδιά τη δική τους "πινελιά"! Αν στη συλλογή μου βρήκες αυτό που έψαχνες, στείλε μου μήνυμα μέχρι το τέλος του Μάη για να έχω χρόνο να ετοιμάσω το δωράκι και να το παραλάβεις έγκαιρα.

fan@sofan-handmade.gr

Τρισδιάστατο καδράκι: κωδ GIFT15003, 18 ευρώ
Κοσμήματασκουλαρίκια κωδ ACCE15009, 11 ευρώ - δαχτυλίδι κωδ ACCE15015, 15 ευρώ
Σελιδοδείκτης: κωδ GIFT15004, 16 ευρώ - Εξαντλήθηκε
Μενταγιόν: κωδ ACCE15016, 14 ευρώ
Μπρελόκ (ή μαγνητάκι): κωδ GIFT15005, 12 ευρώ - Εξαντλήθηκε
Αποστολή με courier/αντικαταβολή: 5,50 ευρώ
Αποστολή με courier/τραπεζική κατάθεση (Alphabank): 3,50 ευρώ Αττική, 5 ευρώ εκτός Αττικής
Παραλαβή από το εργαστήρι στην Πειραϊκή (Πειραιάς) με ραντεβού.

Και μια ερώτηση για το τέλος...
Αν ήσουν (ή αν είσαι) δάσκαλος ή δασκάλα και σε λίγες μέρες
έφτανε στα χέρια σου ένα σακουλάκι soφαν,
τι θα ήθελες να έχει μέσα?? 

19 σκέψεις... η δική σου?

  1. Είναι υπέροχα! Τι ακριβώς λέει το κείμενο μέσα στο καδράκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Γιώτα! Το κείμενο πίσω στο καδράκι είναι απόσπασμα από το παραμύθι "Το άγνωστο λουλούδι" του Αντρέι Πλατόνωφ. Μεταξύ άλλων λέει: "...Στα μέσα του καλοκαιριού η στεφάνη του λουλουδιού άνθισε. Μέχρι τότε εμοιαζε με χορταράκι, ενώ τώρα είχε γίνει πραγματικό λουλούδι. Η στεφάνη αποτελούνταν από πέταλα που είχαν ένα απλό, φωτεινό χρώμα, διαυγές και έντονο, όπως το χρώμα ενός αστεριού. Και, όπως ένα αστέρι, το λουλούδι λαμπύριζε με ζωηρή φλόγα και ήταν ορατό ακόμα και στη σκοτεινὴ νύχτα. Όταν ο άνεμος ερχόταν στο έρημο οικόπεδο, άγγιζε πάντοτε το λουλούδι και έπαιρνε μαζί του το άρωμά του..."

      Διαγραφή
  2. Όλα είναι πολύ όμορφα, αν διοριστώ ποτέ όποιο δώρο και να φτάσει στα χέρια μου θα το εκτιμούσα, το μενταγιόν πίνακας και το καδράκι μου άρεσαν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Δέσποινα! Ευχαριστώ που πέρασες να τα δεις! :)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/15, 10:33 π.μ.

    Καλημέρα. Είναι όλα υπέροχα! Πώς μπορώ να προμηθευτώ το σετ σκουλαρίκια-δαχτυλίδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Απλά μου στέλνεις email στο fan@sofan-handmade.gr με τα στοιχεία σου για να καταχωρηθεί η παραγγελία σου. Δες παραπάνω, στο τέλος της ανάρτησης τι ισχύει σχετικά με την παραλαβή και γράψε μου επίσης τον τρόπο που σε εξυπηρετεί. Σε περιμένω!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/5/15, 1:52 π.μ.

    Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι για το μπρελόκ και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα διατεθεί έστω λίγο αργότερα καθώς εγώ θέλω να δώσω το δωράκι στα τέλη Ιουνίου...Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, τα δωράκια έρχονται σε κάποια συσκευασία δώρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Μάλλον θα σε στεναχωρήσω... το μπρελόκ δεν θα είναι διαθέσιμο σύντομα.... Πάντως, αν επιλέξεις κάτι άλλο, θα το παραλάβεις σε συσκευασία δώρου! Αν το αποφασίσεις, μου στέλνεις email στο fan@sofan-handmade.gr με τον κωδικό που θες, τα στοιχεία σου για την παραγγελία σου και τον τρόπο παραλαβής που επιλέγεις. Στο τέλος της ανάρτησης θα διαβάσεις τι ισχύει για την παραλαβή. Στη διάθεσή σου!

      Διαγραφή
  5. Πανέμορφα όλα! Εκπληκτική δουλειά!
    Μπράβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτα! Χαίρομαι που πέρασες και είδες τις δημιουργίες μου! :)

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι να παραγγείλω το σελιδοδείκτη αλλά επειδή μου άρεσε και το πουγκάκι με την αφιέρωση, που είδα στη σελίδα σου στο facebook, ήθελα να ρωτήσω θα χωράει μέσα ο σελιδοδείκτης;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/6/15, 12:17 π.μ.

    Μπράβο, είναι όλα φανταστικά! Το μενταγιόν-πίνακας και τα σκουλαρίκια-δαχτυλίδι είναι τα αγαπημένα μου! Αλλά οποιοδήποτε από τα παραπάνω και να μου έφερναν θα ήμουν πολύ χαρούμενη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ που πέρασες και είδες τις προτάσεις μου!

      Διαγραφή
  7. Φανούλα ξετρελάθηκα με τα δώρα που σχεδίασες με τόση αγάπη για τους δάσκαλους και τους μαθητές!!! Συγχαρητήρια πολλά!!! Είχα σκοπό να πάρουμε από σένα τα δώρα μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς, αλλά τελικά συγκεντρώσαμε στην κάθε τάξη, αρκετές μαμάδες ένα χρηματικό ποσό για να τους κάνουμε ένα ιδιαίτερο δώρο.
    Αν δεν είχα τα έξοδα της βάπτισης που θα γινω νονά, θα τους έπαιρνα και απο ενα σελιδοδείκτη μεταλλικό που μου έκλεψε την καρδιά!!!! Πάμε για τα Χριστούγεννα τωρα:(
    Ετοίμασε ιδέες ε;;;;;
    Σου εύχομαι καλές δουλίτσες και αστείρευτη έμπνευση!!!
    Φιλάρες πολλές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις μέρες μας, εφόσον καταφέρατε και συνεννοηθήκατε, κάνατε την καλύτερη δουλειά Δήμητρα! Ευχαριστώ για τις ευχές σου! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  8. http://internetgreeksites.blogspot.gr/
    Ελληνικός Κατάλογος Ίντερνετ
    Καταχώρηση ιστοσελίδας ή ιστολογίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια τα καδράκια....Στέλνετε και στην Κύπρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Έλενα! Ναι, στέλνω στην Κύπρο. Αν θες στείλε μου email στο fan@sofan-handmade.gr για τις λεπτομέρειες. Σε περιμένω!

      Διαγραφή

για πες!