26 Νοεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικα δώρα, κοσμήματα, στολίδια, γούρια για το 2016!

Η γιορτινή συλλογή του soφαν είναι εδώ!
Χειροποίητα γούρια για το 2016, πρωτότυπα στολίδια για το δέντρο, διακοσμητικά για το σπίτι, αξεσουάρ... Δώρα για τη δασκάλα και το δάσκαλο, τη γιαγιά, το φίλο, την κολλητή, τη νονά. Αλλά και για εσένα!

Ξεφύλλισε τη συλλογή και, αν βρεις αυτό που σου αρέσει,
στείλε μου email στο fan@sofan-handmade.gr.
Κάποια από τα παρακάτω είναι σε περιορισμένο αριθμό,
οπότε καλό θα είναι να επικοινωνήσεις μαζί μου το συντομότερο...

Για τα προσωποποιημένα χριστουγεννιάτικα δώρα,
μην ξεχάσεις να μου γράψεις, το όνομα ή την αφιέρωση που θες.

Κι αν απλά έφτασες ως εδώ για να χαζέψεις τις δημιουργίες μου, θα χαρώ να μου γράψεις τις εντυπώσεις σου! Για να δεις εύκολα όλες τις φωτογραφίες, κάνε κλικ στην πρώτη και μετακινήσου με τα βελάκια.

1. Δέντρο με κορδέλες! - προσωποποιημένο τελάρο κεντήματος
Μεγάλο τελάρο κεντήματος με ύφασμα και ένα χειροποίητο δέντρο! Το δέντρο είναι φτιαγμένο από κορδέλα λινάτσας, διακοσμημένη με ύφασμα. Την κορυφή του στολίζει ένα χειροποίητο αστέρι από χαλκό! Ο κορμός του είναι φτιαγμένος από φελλό.
Στο ύφασμα του τελάρου δύο μανταλάκια "στερεώνουν" μια ταμπελίτσα από καμβά
με το όνομα της οικογένειας για την οποία προορίζεται.
 Δέντρο με κορδέλες! - λεπτομέρεια
Ένα προσωποποιημένο δώρο για να στολίσει τον τοίχο, την εξώπορτα ή ακόμα κι ένα μεγάλο δέντρο! Η διάμετρός του είναι 27 εκ. Στα σχόλια της παραγγελίας σου σημείωσε σε ποιον θα το χαρίσεις π.χ. Δέντρο: γιορτές με τους Γερουλάνους.
Κωδ: XMAS15001 - €28

2. Κεντημένο αστέρι! - κέντημα σε ξύλο
Μια φέτα από κλαρί δέντρου, τρυπήθηκε, "κεντήθηκε" κι έγινε το ιδανικό δώρο για το "αστέρι" σου! Χριστουγεννιάτικο δώρο για το βαφτιστήρι σου, για ένα μωράκι που γεννήθηκε πρόσφατα και είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα. Ιδανικό δώρο για γενέθλια ή βάφτιση μέσα στις μέρες των γιορτών. Αλλά και για κάθε "αστέρι" που θέλεις να του δώσεις ένα μήνυμα. Σε αποχρώσεις του γαλάζιου ή του κίτρινου ανάλογα με το φύλο.
Κεντημένο αστέρι! - για κορίτσι
Έχει διάμετρο περίπου 12-14 εκ. Πρόκειται για φυσικό υλικό οπότε το δικό σου διακοσμητικό ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητη δημιουργία. Στα σχόλια της παραγγελίας σου σημείωσε σε ποιον θα το χαρίσεις π.χ. Κεντημένο αστέρι: Γιώργος
Κωδ: XMAS15002 - €22

3. Μπαούλο με ευχές! - γούρι 2016
Ένα μπαούλο γεμάτο ευχές! Πρωτότυπο γούρι για το 2016. Ξύλινο μπαούλο με προσωποποίηση. Στην εξωτερική του διακόσμηση, σε διάφορα σημεία, έχει αυτοκόλλητα "προς οικογένεια: (και το επίθετο που θες)", "ένα μπαούλο με ευχές", "by airmail/par avion", "this way up" αλλά και διάφορα κορδελάκια και ανάγλυφα διακοσμητικά.
Μπαούλο με ευχές! - λεπτομέρεια
Το μπαούλο ανοίγει και περιέχει 3 "πάπυρους" με ευχές. Τα δεσίματά τους είναι μόνιμα στερεωμένα ώστε να διαβαστούν οι ευχές και να τοποθετηθούν ξανά, όμορφα στα κορδονάκια τους. Υγεία - Τύχη - Χαρά. Τι άλλο θες μαζί σου για να περάσει όμορφα ο νέος χρόνος; Το μπαούλο έχει διαστάσεις 9Χ5.5Χ5 εκ. Στα σχόλια της παραγγελίας σου σημείωσε σε ποιον θα το χαρίσεις π.χ. Μπαούλο: οικογένεια Καποδίστρια.
Κωδ: XMAS15003 - €22

4. Κουβαρίστρα! - κολιέ
Μακρύ, χειροποίητο κολιέ με κουβαρίστρα! Φτιαγμένο από βαμβακερά κορδόνια σε διάφορα πάχη και διακοσμημένο με κορδέλα και στριφτό κορδονάκι. Ζεστή δημιουργία που θα φορεθεί ολόκληρο το χειμώνα! Το κολιέ έχει μήκος περίπου 55 εκ. Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία οπότε το δικό σου ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κωδ: XMAS15004 - €22

5. Μολύβι! - στολίδι για τη δασκάλα και το δάσκαλο
Χειροποίητο στολίδι - μολύβι, ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τη δασκάλα ή το δάσκαλο. Ζωγραφισμένο στο χέρι, με διακοσμητική, χρωματιστή ταινία. Έχει γόμα φτιαγμένη από τσόχα και χειροποίητο μεταλλικό στοιχείο με ανάγλυφα σημεία. Κρεμιέται από δίχρωμο σχοινί το οποίο έχει και κουδουνάκι! Στο πίσω μέρος γράφεται η αφιέρωση του παιδιού με λευκό, ανεξίτηλο χρώμα!
Μολύβι! - λεπτομέρεια
Οι διαστάσεις του μολυβιού είναι 15,5 εκ. Χ 4 εκ.  Μπαίνει στο δικό του χειροποίητο, υφασμάτινο πουγκί! Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία οπότε το δικό σου ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο. Στα σχόλια της παραγγελίας σου σημείωσε την αφιέρωση π.χ. Μολύβι: Στην κυρία Ιωάννα με αγάπη! Παναγιώτης.
Κωδ: XMAS15005 - €18

6. Κέρασμα για τον Άη Βασίλη! - σετ 2 στολίδια
Τόσο δρόμο θα κάνει ο Άη Βασίλης. Να μην το κεράσουμε κάτι; Λίγο γάλα κι ένα μπισκοτάκι θα τον κρατήσουν δυνατό μέχρι να φτάσει στο επόμενο σπίτι! Σετ στολίδια για το δέντρο "κέρασμα για τον Άη Βασίλη". Το μπουκαλάκι έχει ύψος 7,5 εκ. και το μπισκότο έχει διάμετρο περίπου 5,5 εκ. Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία οπότε το δικό σου σετ ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κωδ: XMAS15006 - €18

7. Βόλτα στο δάσος! -  προσωποποιημένο τελάρο κεντήματος
Βόλτα στο δάσος... Στο κρύο. Με το ταίρι σου, τα σκουφάκια σας... Ας μείνει αυτή η στιγμή χαραγμένη στη μνήμη με ένα στολίδι για το δέντρο! Τελάρο κεντήματος με ανάγλυφα "φουντάκια" στα σκουφιά, στολισμένο με δίχρωμα βαμβακερά κορδόνια.
Βόλτα στο δάσος! - λεπτομέρεια
Στο δέντρο θα έχει τα δικά σας αρχικά! Το τελάρο έχει διάμετρο 13,5 εκ. Κρεμιέται σαν μπάλα στο δέντρο! Στα σχόλια της παραγγελίας σου σημείωσε τα μονογράμματα π.χ. Καρδιά: Φ+Χ.
Κωδ: XMAS15007 - €16

8. Για μια κουνιστή ουρίτσα! - προσωποποιημένο τελάρο κεντήματος
Έχεις γάτα ή σκύλο; Αν ναι, σίγουρα θα το υπολογίζεις σαν ένα ακόμη μέλος της οικογένειας. Ζητάει μόνο τα χάδια σου και σου δίνει ατελείωτη αγάπη! Φέτος μπορεί να έχει το δικό του στολίδι για το δέντρο! Τελάρο κεντήματος με ανάγλυφη ταμπελίτσα από χαλκό και γραμμένο το όνομα του μικρού σου φίλου. Στολισμένο με καρώ, βαμβακερή κορδέλα και κρεμασμένο κουδουνάκι! Το τελάρο έχει διάμετρο 13,5 εκ. Στα σχόλια της παραγγελίας σου σημείωσε το όνομα που θες να γράφει το ταμπελάκι π.χ. Ζωάκι: Ζουζουνέλ.
Κωδ: XMAS15008 - €16

9. Άγια νύχτα! - χειροποίητο στολίδι
 Με ένα φωτεινό αστέρι ψηλά στον ουρανό! Χειροποίητο στολίδι σε φέτα από κορμό δέντρου. Τρία δεντράκια χιονισμένα, φτιαγμένα από τσόχα με ξύλινους κορμούς. Και το χιόνι στρωμένο για τα καλά. Το στολίδι έχει διάμετρο περίπου 10-12 εκ. Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία οπότε το δικό σου στολίδι ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κωδ: XMAS15009 - €16


10. Για το μάτι! - γούρι 2016
Κρεμαστό γούρι για το 2016. Χειροποίητο μάτι, ζωγραφισμένο σε ξύλο. Κρέμεται μαζί με κορδέλες κι ένα μεγάλο μεταλλικό "16". Σε κομψούς χρωματισμούς εκρού, γαλάζιο, ζαχαρί και σχοινί σε φυσικό χρώμα.
Για το μάτι! - λεπτομέρεια
Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία φτιαγμένη σε φυσικό ξύλο, οπότε το δικό σου γούρι ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο. Το γούρι έχει συνολικό ύψος περίπου 20-25 εκ.
Κωδ: XMAS15010 - €16

11. Νιφάδα! - δαχτυλίδι από ξύλο και ασήμι
Σε ένα κομμάτι φυσικού ξύλου "έπεσε" μια νιφάδα... Κι έγινε δαχτυλίδι! Χειροποίητη δημιουργία με ξύλο ζωγραφισμένο στο χέρι, και σμάλτο που του δίνει γυαλάδα. H βάση του δαχτυλιδιού είναι από ασήμι 925, ανοιχτή στο κάτω μέρος ώστε να αυξομειώνεται και να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος. Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία φτιαγμένη σε φυσικό ξύλο, οπότε το δικό σου δαχτυλίδι ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κωδ: XMAS15011 - €15

12.Χιονάνθρωπος! - χειροποίητο στολίδι
Ένα κομμάτι από κορμό δέντρου μεταμορφώθηκε σε Χιονάνθρωπο! Με ανάγλυφα χαρακτηριστικά, μύτη και μάτια από τσόχα, μικρές χαντρούλες στο στόμα και πλεκτό κασκόλ! Έχει διάμετρο περίπου 10 εκ. Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία φτιαγμένη σε φυσικό ξύλο, οπότε το δικό σου στολίδι ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κωδ: XMAS15012 - €14

13. Πολύχρωμη νιφάδα! - χειροποίητο στολίδι
Έπεσε η νύχτα, έπεσε και μια μεγάλη, ξύλινη νιφάδα στο δέντρο... Μεγάλη και χρωματιστή! Διακοσμημένη με κεραμικές χάντρες σε λευκό, κόκκινο και πράσινο χρώμα. Τι πιο χριστουγεννιάτικο; Όλη η σύνθεση έχει γίνει με βάση ένα κομμάτι από φυσικό κορμό. Η δημιουργία έχει διάμετρο περίπου 12 εκ. Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία φτιαγμένη σε φυσικό ξύλο, οπότε το δικό σου στολίδι ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κωδ: XMAS15013 - €14

14. Τετράδιο και χαρτί!  - καρφίτσα
Για τις αγαπημένες μας δασκάλες, ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που θα το φορέσει όλον τον χειμώνα! Χειροποίητη καρφίτσα από κατακόκκινη τσόχα - τετράδιο. Μπροστά της είναι μια τσόχινη σελίδα τετραδίου, με το γαζί της ραπτομηχανής να έχει μεταμορφωθεί στις κόκκινες και μπλε γραμμές του. Επάνω στη σελίδα, "σχεδιασμένη" μια κόκκινη καρδιά από τσόχα. Σαν να λέει "Σε αγαπώ δασκάλα μου"! Αλλά όχι μόνο για τη δασκάλα... Για τη νονά, τη φίλη, τη γιαγιά... 
Τετράδιο και χαρτί!  - προαιρετικό πουγκάκι με αφιέρωση
Η καρφίτσα έχει διαστάσεις περίπου 5,5 Χ 4 εκ. Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία, οπότε η δική σου καρφίτσα ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετική από αυτήν της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Καρφίτσα Κωδ: XMAS15014 - €12
Πουγκάκι XMAS15022 - €4

15. Μαγειρική! - τελάρο κεντήματος
 Merry Christmas? Η μήπως Bake Christmas? Τελάρο κεντήματος με "μυρωδάτα", φρεσκοψημένα γλυκάκια για το γιορτινό τραπέζι. Ιδανικό δωράκι για τη γιαγιά που μαγειρεύει, τον φίλο που του αρέσουν τα γλυκά, την κουμπάρα που δεν ξεκολλάει από την κουζίνα! Το τελάρο έχει διάμετρο 13,5 εκ. Κρεμιέται σαν μπάλα στο δέντρο!
Κωδ: XMAS15015 - €12

16. Δώρο και μπισκοτάκι! - καρφωτά σκουλαρίκια
Ξύλινα, καρφωτά σκουλαρίκια τζίντζερμπρεντ και δωράκι! Με κουμπώματα από ασήμι 925. Ο κύριος Τζίντζερμπεντ είναι ζωγραφισμένος στο χέρι. Το δωράκι είναι "ντυμένο" με ύφασμα και στολισμένο με ανάγλυφο κορδονάκι. Διαστάσεις: 1,5Χ1,5 εκ.
Κωδ: XMAS15016 - €11

17. Δώρο και γλυκάκι! - καρφωτά σκουλαρίκια
 Ξύλινα, καρφωτά σκουλαρίκια πουτίγκα και δωράκι! Με κουμπώματα από ασήμι 925. Η πουτίγκα είναι ζωγραφισμένη στο χέρι. Το δωράκι είναι "ντυμένο" με ύφασμα και στολισμένο με ανάγλυφο κορδονάκι. Διαστάσεις: 1,5Χ1,5 εκ.
Κωδ: XMAS15017 - €11

18. Παιχνίδι στο χιόνι! - σελιδοδείκτης
Δώρο για τη δασκάλα και το δάσκαλο! Ή τον φίλο και τη φίλη που δεν σταματούν να διαβάζουν... Χειροποίητος σελιδοδείκτης από τσόχα και εκτυπωμένο καμβά. Είναι διακοσμημένος με κόκκινη κορδέλα. Με τη χειρόγραφη αφιέρωση που εσύ θες! Μπορεί και να κρεμαστεί στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν στολίδι. Έχει διαστάσεις 14εκ. Χ 5εκ. Στα σχόλια της παραγγελίας σου σημείωσε την αφιέρωσή σου π.χ. Στην κυρία Κωνσταντίνα με αγάπη! Δήμητρα
Κωδ: XMAS15018 - €10

19. Πρωτοχρονιά μαζί! - καρφίτσα
Ο Ρούντολφ σε καρφίτσα! Για το παλτό, το κασκόλ, την τσάντα. Συμβολικό δώρο για μια φίλη, τη γιαγιά, τη δασκάλα. Τον καρφιτσώνεις στο πέτο και τον έχεις παντού μαζί!
Πρωτοχρονιά μαζί! - λεπτομέρεια
Η καρφίτσα έχει ύψος 8 εκ. Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία, οπότε η δική σου καρφίτσα ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετική από αυτήν της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κωδ: XMAS15019 - €9

20. Χιόνι γιορτινό! - χειροποίητο στολίδι
Κομψό στολίδι για το δέντρο! Μεγάλη χιονονιφάδα με διάτρητο σχέδιο και κρεμαστές κορδέλες σε ταιριαστά χρώματα. Η ξύλινη νιφάδα έχει διάμετρο 10 εκ. Πρόκειται για χειροποίητη δημιουργία, οπότε η δική σου νιφάδα ενδέχεται να είναι λίγο διαφορετική από αυτήν της φωτογραφίας, όπως και κάθε χειροποίητο.
Κωδ: XMAS15020 - €8

21. Ζεστή νύχτα! - χειροποίητο στολίδι
 Αστέρι. Το απόλυτο σύμβολο των Χριστουγέννων! Εδώ θα το δεις στην πιο ζεστή του εκδοχή! Ξύλινο αστέρι "ντυμένο" με φυσικό σχοινί, στολισμένο με δίχρωμο κορδόνι σε κόκκινο και λευκό και με ένα μεγάλο κατακόκκινο κουμπί! Το αστέρι έχει ύψος 8,5 εκ.
Κωδ: XMAS15021 - €6
  
Αυτά είναι όλα τα δωράκια που μπορείς να βρεις online.
Αν όμως επισκεφτείς το εργαστήρι, θα δεις πολλές ακόμα προτάσεις!
Σύντομα θα είναι όλες οι δημιουργίες μου στο eshop, μαζί με κάποιες ακόμα σε ειδική τιμή.
Φιλιά και Καλά μας Χριστούγεννα!
Χαβ φαν!
Φανή :)

16 σκέψεις... η δική σου?

  1. Όταν μεγαλώσω θέλω να σου μοιάσω! 💜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα φτιαγμένα με έμπνευση, αγάπη και προσεγμένη λεπτομέρεια!!!!
    Καλή συνέχεια.... Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι μοναδικά και γουστόζικα πράγματα έφτιαξες πάλι! κάθε χρόνο μας ξετρελαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που πέρασες να δεις τις δημιουργίες μου! Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  4. Απίστευτα όμορφα, έχω εντυπωσιαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα ποσο ομορφα ολα!!! Μπραβο Φανη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσουν Ελπίδα μου! Καλή συνέχεια στις δικές σου ετοιμασίες! :)

      Διαγραφή
  6. Μου άρεσαν όλα πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία που πέρασες να δεις τις νέες μου δημιουργίες! :)

      Διαγραφή
  7. Γιατί να μην είμαι...Χριστουγεννιάτικο δέντρο... βαφτιστήρι... δασκάλα... γιαγιά... νονά... Άη Βασίλης???!!! Τα θέλω ΟΛΑ, λέμε!!!! Υπέροχα Φανή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχεχε! Ίσως είσαι λίγο από όλα, ή τουλάχιστον από τα περισσότερα! :)

      Διαγραφή
  8. Όλα είναι πανέμορφα και πρωτότυπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Δέσποινα! Να έχεις ένα ωραίο υπόλοιπο Κυριακής! :)

      Διαγραφή

για πες!