22 Μαρτίου 2017

Πασχαλινές λαμπάδες για ζευγάρια αχώριστα!

Μόνιμα πια στη συλλογή μου έχω κάθε χρόνο κι ένα (τουλάχιστον) σχέδιο πασχαλινές λαμπάδες που τις προτείνω για ζευγάρια! Είχα ετοιμάσει λαμπάδες με χειροποίητα μπρελόκ, ζωγραφισμένα στο χέρι. Είχα ετοιμάσει σετ λαμπάδες με ταμπελάκια βαλίτσας καθώς και σετ με ταιριαστά βραχιολάκια. Φέτος έχω να σου δείξω αυτά!

Τι είναι αυτά? Δύο λαμπαδάκια αχώριστα. Πάνε μαζί! Και συνθέτουν ένα σπιτάκι για δύο.
Γκρι και ροζ, ροζ και γκρι, το ένα λαμπαδάκι συμπληρώνει το άλλο. Ιδανική επιλογή για ζευγάρια. Ένα σπιτάκι μισό-μισό, που δεν χωρίζει ποτέ! Κομψά, τετράγωνα λαμπαδάκια με χειροποίητο ξύλινο σπιτάκι κομμένο στη μέση. 



Με ζωγραφισμένη σκεπή και μια χειροποίητη, μεταλλική πόρτα-καρδιά κομμένη στα δύο. Ιδιαίτερο σετ λαμπαδάκια, για ζευγάρια, μελλόνυμφους και παντρεμένους. Σημαντικό: Είναι αχώριστα! Κάθε "μισό" έχει στο πίσω μέρος μαγνητάκι για να μπορείς να το κοτσάρεις όπου σκεφτείς!

Που πας καλέ? Έχω κι άλλα να σου δείξω! Δύο λαμπάδες αχώριστες… «Μαζί σου και στην έρημο!». Για εκείνον ένας ξύλινος κάκτος – μαγνήτης.

Για εκείνην ένα ζευγάρι κρίκοι από ασήμι 925°. Από τον έναν κρίκο κρέμεται ένα ξύλινο κακτάκι. Ένα μοντέρνο ζευγάρι σκουλαρίκια. Ένα μοντέρνο σετ λαμπάδες! Ιδανική επιλογή για ζευγάρια, για μελλόνυμφους αλλά και παντρεμένους. Σημαντικό! Και αυτές οι λαμπάδες είναι σετ. Είναι αχώριστες! Και μάλιστα σε πολύ περιορισμένο αριθμό.

Τα κεριά, όπως και σε όλες τις λαμπάδες του soφαν, είναι γνήσια, ελληνικής κατασκευής, με παραφίνες άριστης ποιότητας, μη τοξικά χρώματα, οικολογικά φιτίλια και ειδικά αρώματα για κερί. Είναι είτε ανάγλυφα είτε λεία, έξτρα αρωματικά με φιτίλι μέχρι τη βάση ώστε να μπορούν να καούν ολόκληρα και να πλημμυρίζουν το χώρο με το μοναδικό άρωμά τους για πολλές ώρες!

Αυτά για αρχή! 😉
Θα επανέλθω σύντομα και με άλλα σχέδια!
Φανή

2 σκέψεις... η δική σου?

  1. Τέλειες όλες οι λαμπάδες Φανή μου, είδα και τις υπόλοιπες!! Φιλάκια πολλάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για πες!